Yongnuo YN 85mm/f1.8 EF är kompatibel med alla systemkameror med Canon EOS-fattning (Både Fullformat och APS-C).
Yongnuo YN 85mm/f1.8 EF består av 9 antireflexbehandlade (Multi Coating) linser i 6 grupper och ger en suverän bildkvalitet vid alla bländaröppningar.
Optiken levereras komplett med motljusskydd YN-ET-65 och ett vadderat objektivfodral.

YONGNUO YN 85MM f/1,8 EF för Canon.


Yongnuo YN 85mm/f1.8 EF är ett kort teleobjektiv, med optimal brännvidd för t.ex porträtt eller inomhussport. Brännvidden på 85mm bidrar positivt till en viss komprimering av perspektivet. Tack vare det så blir resultatet vid porträtt att ansiktet får mer smickrande proportioner. Dessutom så hamnar man på lagom avstånd till modellen. Största bländare är f/1.8 , vilket gör det möjligt att plåta i svagt ljus på fri hand eller med kort skärpedjup. Tack vare att optiken har 7 st bländarlameller, så får man en rundare bländaröppning och därmed en snyggare "bokeh" eller "bakgrundsoskärpa".

Yongnuo YN 85mm/f1.8 EF består av 9 antireflexbehandlade (Multi Coating) linser i 6 grupper och ger en suverän bildkvalitet vid alla bländaröppningar. Antireflexbehandlingen (MultiCoating) reducerar ströljus, höjer skärpa och kontrast, ger bättre färgteckning samt höjer ljustransmissionen. Objektivet har riktigt bra byggkvalité, med bajonettfattning och filtergänga är i metall.

Yongnuo optiken stödjer både automatisk- och manuell fokusering. Optiken är kompatibel med alla systemkameror, som har Canon EOS-fattning. (Fullformat och APS-C). Optiken levereras komplett med motljusskydd YN-ET-65 och ett vadderat objektivfodral.


Specifikation:
Autofokus: Ja
Filtergänga: 58mm
Närgräns: 0.85m
Minsta bländare: f/18
Storlek: 81.0*79.5mm
Vikt: ca. 460gImportör i Sverige: P. Arvidsson Foto AB 0481-14620 mail@photax.se


Reservation för konstruktionsändringar och typografiska fel.
© Yongnuo.se drivs av svenska importören: PHOTAX P.Arvidsson Foto AB.
Kameran på bilden ingår ej.